Bruktsalg gammel hub

Jeg har oppgradert fra gammel hub til ny hub etter oppskrift. Den gamle ble paring fjernet og jeg har nullstillt hub etterpå. Nå er den solgt, og jeg skal overføre eierskapet til ny eier.
Skal jeg slette oppsettet for mitt hus på app.futurehome.no?
Hva vil ny eier se av mine gamle ting?

Om den er nullstilt/hard reset så skal det vel strengt talt ikke være behov for overføring? Da oppretter vel ny eier ny bruker og ny site :blush: