Foundation for HAN meters

App 5.1.4

  • Added support for main energy meter.
  • Fixed an issue for deleting Z-wave associations.
  • General improvements

App 5.1.2

  • Updated translations
  • Hide default automation flows.
1 Like

Vil det si at Tibber Pulse viser skikkelig i app nå?

Jepp :slight_smile:

Var digg å få det på plass skikkelig med powermeter i hovedmeny

1 Like

Dette blir håndtert på en måte som gjør at du får en total-oversikt + device spesifik forbruk? og systemet håndterer selvsagt dette på en måte gjør at totalen ikke er totalt for alt målt forbruk fra elle enheter summert? pr i dag… ikke “det kommer snart” :wink:

Du kan se Egil at hele feltet er total forbruk målt av Pulse, og de grønne og blå er hva utgjør målte laster hos meg, som gir litt “skala” :blush:

Takk for info. Så jo mer enheter jeg får måling fra, jo mindre av ringen vil være grå, mens målt kW ikke vil endre seg siden Pulse sørger for den dataen?

1 Like

Det er riktig :slight_smile: men du vil, med å trykke deg inn på den sirkelen, få et litt mer korrekt bilde om du vil vite akkurat hvor mange kw/w går til hva utav enhetene dine som måles såklart.

Hvordan skal tibber pulse settes opp for å ikke bare plusse på? Hadde den uten rom, og da viste ikke forbruk, så la den i rom og fikk den som på bilde.

Han må stå som “MAIN_ELEC” under “velgtype”, elles oppstår denne feilen her:

Får ikke dette valget… prøver å slette enheten og legge til på nytt, men det går heller ikke… har slettet applet i playgrounds og prøver å delete selve enheten, men den forsvinner ikke… tips?

Er huben din heilt oppdatert? Der kom ei oppdatering på eit tidspunkt med støtte for hovudstraummålar. Verdt å sjekke at denne er på plass. :slight_smile:

Oppdaterte hub nå, ingen forskjell. Får ikke opp main elec valg og klarer ikke slette pulse for å prøve å legge til på nytt… takk for hjelpen så langt:)

Er appen din oppdatert?

1 Like

Som jeg skrev, så har jeg oppdatert og det står at jeg har siste versjon.

Ser at du har oppdatert HUB, men har du oppdatert APP?

Har 5.2.2, som deg

Kan du forsøke å gå til settings > household > hub settings > synchronize info og sjekke om det hjelper?

1 Like

Fikk opp main elec etter dette.har så valgt og lagret det. Problem løst:)

2 Likes