Redigere en automasjon

Jeg ønsker å redigere en eksisterende automasjon, men når jeg går innpå en virker det som jeg må sette den opp helt fra scratch istedenfor å endre?
Ingen av tingene i automasjonen ligger inne fra før, men det ser helt likt ut som å lage en ny automasjon med unntak av at øverst står det “redigerautomasjon”.
Er det flere som har opplevd dette?

1 Like

Ja, sånn er det hos meg også. Og det blir faktisk opprettet ny automasjon, slik at gammel må slettes. Sykt irriterende

Har hatt dette en stund meldt inn til support for 4 uker siden ikke hørt noe siden . Har du en enhet med gammel app v5.xx så virker det fint

Det kommer vel en fiks i automasjoner 2.0 en gang :upside_down_face:

Håper det snart er på plass ja…

Samme her, veldig plagsomt.